Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Styret
Styret
Dato 22. september 2018
Tid 19.00 - 21.00
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år

Festmøte: Den Norske Turistforening

Over 20 000 kilometer turruter er merket med en rød T rundt om i Norge. Den Norske Turistforening er synonymt med norsk turkultur, og innsatsen som gjøres av DNTs frivillige er noe vi på Samfundet må feire!

Den Norske Turistforening har over 300.000 medlemmer, og jobber året rundt med å få folk ut i den vakre norske naturen. Trondheims Turistforenings frivillige bidro med 36.000 dugnadstimer i 2017- de skilter, merker og tilrettelegger for at vi skal kunne komme oss ut på tur. Denne kvelden skal Samfundets frivillige gjøre det samme, og Storsalen blir til en fjellstue når vi feirer 150 år med tur.

I den anledning får vi besøk av Håkon Gammelsæter fra landsstyret til DNT, DNT fjellsport og Trondheim Turistforening og Marius Dalseg som jobber som fotojournalist for DNT.

Få på deg turskoene og bli med på feiringen!

Billett: 0,-/50,- (Medlem/Ikke-medlem) kjøpes i døra.

Møtet streames på: http://www.samfundet.no/live/

Presse? Send en mail til styret-presse@samfundet.no så vi kan avtale nærmere.

Dagsorden og beslutningsprotokoll: https://www.samfundet.no/saksdokumenter

Dersom du ønsker å reservere bord, åpner mulighetene for dette torsdag 20.09.2018, kl.12:00. For reservasjon, send mail til "styret-bordreservasjon@samfundet.no". Det er maksimalt plass til 6 personer ved hvert bord, og et begrenset antall bord. Bordreservering stenger lørdag 22.09.2018, kl.14:00. Dette er et gratis tilbud for de som ønsker bordplass. Tilbudet er åpent for alle som ønsker det, men er ikke nødvendig for å få sitteplass under møtet.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler