Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Styret
Styret
Dato 24. januar 2015
Tid 19.00 - 21.00
Billett
Aldersgrense 20 år

Disney

En hyllest til barndommen.

Det finnes vel ikke en eneste person her i landet som ikke har et forhold til Disney på et eller annet vis. Gjennom nesten hele 1900-tallet har de produsert filmklassikere som har nådd ut til en hel verden av filminteresserte i alle aldre. Enten det være seg Snehvit og de syv dvergene, To gode venner, Løvenes konge eller Frost har vi alle våre favorittfilmer og figurer fra Disneys mangfoldige univers.

Til oss kommer Gunnar Strøm, forfatter av Alt på grunn av ei lita mus en introduksjon til Walt Disneys animerte univers, samt grunnlegger av Animerte dager i Fredrikstad, og en av initiativtakerne til animasjonsfilmfestivalen i Volda, for å gi oss et dypdykk i Disneys verden. Det vil bli vist kortfilmer og filmklipp fra Disneys klassikere, og det vil bli en rekke kunstneriske innslag. Sleng på deg ditt beste Disney-inspirerte kostyme og ta turen til Storsalen i kveld for en heidundrende bra fest!

Bordreservasjon: Reservering av bord åpner 48 timer før Samfundsmøtet starter, altså 19.00 Torsdag 22.01. For reservasjon send mail til styret-huskoordinator@samfundet.no. I alle tilfeller gjelder førstemann til mølla–prinsippet. Bordreserveringen stenger fire timer før Samfundsmøtet starter.

Dagsorden kommer her.

Møtet er åpent for alle - se billettpriser og aldersgrenser

Stikkord: møte , samfundsmøte

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler