Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Styret
Styret
Dato 10. november 2018
Tid 19.00 - 21.00
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år

Samfundsmøte: Kulturens portvoktere

Å bli spilt på radio kan være definerende for karrieren til artister, særlig med tanke på hvor lave inntekter det er å hente fra streaming. Musikkanalen NRK P3 har gjennom sine 25 år hatt stor innflytelse på Musikk-Norge, og med det også jevnlig vært gjenstand for debatt. De siste 15 årene har det kun vært to musikksjefer i P3, og de har mottatt mye kritikk for å spille et for snevert utvalg av den norske musikken som finnes.

Noen få store aktører har stor påvirkning og innflytelse på hva som blir listet, og dermed mye spilt. I tillegg har arenaer som Urørt mye å si for de artistene som skal inn i bransjen. Hva som er populærmusikk har blitt filtrert flere ganger, så er det egentlig det som spilles mest som blir populært? Er musikkbransjen dominert av et eget “musikk-kartell”? Hvordan påvirker dette i så fall Norges kultur, og vår tilgang på musikk? Hvor hører streamingtjenestene til i dette bildet? Og, hvorfor vil ikke disse aktørene møte til diskusjoner rundt sin egen rolle i musikkbransjen?

For å diskutere dette får vi blant annet besøk av Are Bergerud, som er daglig leder i Tempo. Mer informasjon kommer.

Billett: 0,-/50,- (Medlem/Ikke-medlem) kjøpes i døra.

Møtet streames på: http://www.samfundet.no/live/

Presse? Send en mail til styret-presse@samfundet.no så vi kan avtale nærmere.

Dagsorden og beslutningsprotokoll: https://www.samfundet.no/saksdokumenter

Dersom du ønsker å reservere bord, åpner mulighetene for dette torsdag 08.11.2018, kl.12:00. For reservasjon, send mail til "styret-bordreservasjon@samfundet.no". Det er maksimalt plass til 6 personer ved hvert bord, og et begrenset antall bord. Bordreservering stenger lørdag 10.11.2018, kl.14:00. Dette er et gratis tilbud for de som ønsker bordplass. Tilbudet er åpent for alle som ønsker det, men er ikke nødvendig for å få sitteplass under møtet.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler