Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Styret
Styret
Dato 17. november 2018
Tid 19.00 - 21.00
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år

Festmøte: Disney

Disneys aller første julefilm, Empty Socks, fra 1927 var ansett som tapt i nesten 90 år. I 2014 fant Nasjonalbiblioteket den gamle Disney-skatten gjemt i sin samling, og nå skal vi få lov til å vise den i Storsalen!

Søndag 18. november i år er det 90 år siden den første tegnefilmen med Mikke Mus, Steamboat Willie, kom ut, og vi skal selvsagt feire Mikkes bursdag med Festmøte! Siden Walt Disney og hans bror, Roy Oliver Disney grunnla animasjonsselskapet for snart hundre år siden har de gitt oss filmer og tegneserier som har rørt og gledet millioner av mennesker verden over. Donald, Mikke, Ariel, Mowgli og Mulan er kjente navn for de fleste av oss, og for mange går barndomsminner hånd i hånd med Disney. Hva er det som gjør at vi er så glade i disse filmene? Hvilken påvirkning har Disney egentlig hatt? Hvordan har amerikaniseringen av gamle fortellinger og eventyr påvriket sitt opphav? Og hvilken effekt har det nå, når prinsessene deres endelig begynner å få litt bein i nesa?

Vi inviterer til fest, og får i den anledning besøk av et søskenpar! Kjetil Kvale Sørenssen er mannen som fant den fortapte Disney-filmen, og Ingvild Kvale Sørenssen fra NTNU skrev sin doktorgrad om Disney.

Billett: 0,-/50,- (Medlem/Ikke-medlem) kjøpes i døra.

Møtet streames på: http://www.samfundet.no/live/

Presse? Send en mail til styret-presse@samfundet.no så vi kan avtale nærmere.

Dagsorden og beslutningsprotokoll: https://www.samfundet.no/saksdokumenter

Dersom du ønsker å reservere bord, åpner mulighetene for dette torsdag 15.11.2018, kl.12:00. For reservasjon, send mail til "styret-bordreservasjon@samfundet.no". Det er maksimalt plass til 6 personer ved hvert bord, og et begrenset antall bord. Bordreservering stenger lørdag 17.11.2018, kl.14:00. Dette er et gratis tilbud for de som ønsker bordplass. Tilbudet er åpent for alle som ønsker det, men er ikke nødvendig for å få sitteplass under møtet.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler