Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 13. mars 2015
Tid 20.00 - 22.00
Billett 50,- / 100,-
Aldersgrense 18 år

The Rocky Horror Picture Show

Også i år viser vi kultfilmen over alle kultfilmer, akkompagnert av et fresende sceneshow og lettkledde amatørskuespillere.

The Rocky Horror Picture Show inneholder alt man kan ønske seg i en film; romvesener, transvestitter, musikalnumre, hud og undertøy. Siden 1975 har denne ekstravagante filmen opphisset, fascinert og inspirert. Kulturutvalgets årlige feiring av utenomjordiske transvestitter i fusjon av film og opptreden er vårens høydepunkt, så møt opp i mørk dress eller drag, og bli med på moroa. Vi lover deg det deiligeste og heteste Rocky-show noensinne!

Anbefalte rekvisita: Ris, vannpistol, avis, toast, kortstokk, papirfly, dopapir og en sunn dose ekshibisjonisme. Deltakermanus kan kjøpes i døren for 25 kr. stykket.

Forestilling begynner kl. 20.00. For å unngå kø åpner dørene kl.19.00.

Billetten koster latterlige 50kr, men husk at inngang forutsetter filmklubbmedlemskap til 60kr. Denne kvelden kan du få billett + filmklubbmedlemskap for tilsammen 100kr. Dette kan du enten kjøpe i døra eller inkludert i billett på nett. (Filmklubbmedlemskap er ikke det samme som Samfundetmedlemskap).

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler