Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Storsalen
Organizer Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Date 13. March 2015
Time 20:00 - 22:00
Ticket 50,- / 100,-
Age limit 18 years

The Rocky Horror Picture Show

Også i år viser vi kultfilmen over alle kultfilmer, akkompagnert av et fresende sceneshow og lettkledde amatørskuespillere.

The Rocky Horror Picture Show inneholder alt man kan ønske seg i en film; romvesener, transvestitter, musikalnumre, hud og undertøy. Siden 1975 har denne ekstravagante filmen opphisset, fascinert og inspirert. Kulturutvalgets årlige feiring av utenomjordiske transvestitter i fusjon av film og opptreden er vårens høydepunkt, så møt opp i mørk dress eller drag, og bli med på moroa. Vi lover deg det deiligeste og heteste Rocky-show noensinne!

Anbefalte rekvisita: Ris, vannpistol, avis, toast, kortstokk, papirfly, dopapir og en sunn dose ekshibisjonisme. Deltakermanus kan kjøpes i døren for 25 kr. stykket.

Forestilling begynner kl. 20.00. For å unngå kø åpner dørene kl.19.00.

Billetten koster latterlige 50kr, men husk at inngang forutsetter filmklubbmedlemskap til 60kr. Denne kvelden kan du få billett + filmklubbmedlemskap for tilsammen 100kr. Dette kan du enten kjøpe i døra eller inkludert i billett på nett. (Filmklubbmedlemskap er ikke det samme som Samfundetmedlemskap).

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals