Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 1. mars 2015
Tid 19.00 - 21.00
Billett
Aldersgrense 18 år

Søndagsfilm: Jamón, Jamón

Om du er vegetarianer, veganer eller spiser alt så er Jamón Jamón en ny versjon av romeo og juliet hvor hovedpersonene går løs på hverandre med skinkelår for å få seg en omgang med en mindreårig Penelope Cruz!

Vil du se to halvnakne menn banke hverandre med skinkelår? Da er dette filmen for deg. På lik linje som i Romeo og Juliet ønsker to unge elskere å gifte seg, men er redd for hva familiene kan finne på å gjøre. Silvia, datter av lansdsbyhoren og arbeidende ved undertøysfabrikken blir gravid med José Luis, sønnen til eieren av fabrikken. Conchita, moren, “does not approve” og betaler en av undertøysmmodellene, Raul, til å forføre Silvia. Det slår litt feil ut og Raul forelsker seg i Silvia samtidig som Conchita blir sjalu og betaler Raul en Yamaha FZR600 for å ha sex og bli hennes elsker istedenfor. Silvia begynner etterhvert å få sansen for Raul, og de blir fersket av José Luis.

Regissør: Bigas Luna

Produksjonsår: 1992

Billett kjøpes ved inngangen (40 kroner)

(Forutsetter filmklubbmedlemskap, 60 kroner. Vi spanderer den første filmen ved kjøp av medlemskap)

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler