Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Storsalen
Organizer Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Date 1. March 2015
Time 19:00 - 21:00
Ticket
Age limit 18 years

Sunday Film: Jamón, Jamón

Om du er vegetarianer, veganer eller spiser alt så er Jamón Jamón en ny versjon av romeo og juliet hvor hovedpersonene går løs på hverandre med skinkelår for å få seg en omgang med en mindreårig Penelope Cruz!

Vil du se to halvnakne menn banke hverandre med skinkelår? Da er dette filmen for deg. På lik linje som i Romeo og Juliet ønsker to unge elskere å gifte seg, men er redd for hva familiene kan finne på å gjøre. Silvia, datter av lansdsbyhoren og arbeidende ved undertøysfabrikken blir gravid med José Luis, sønnen til eieren av fabrikken. Conchita, moren, “does not approve” og betaler en av undertøysmmodellene, Raul, til å forføre Silvia. Det slår litt feil ut og Raul forelsker seg i Silvia samtidig som Conchita blir sjalu og betaler Raul en Yamaha FZR600 for å ha sex og bli hennes elsker istedenfor. Silvia begynner etterhvert å få sansen for Raul, og de blir fersket av José Luis.

Regissør: Bigas Luna

Produksjonsår: 1992

Billett kjøpes ved inngangen (40 kroner)

(Forutsetter filmklubbmedlemskap, 60 kroner. Vi spanderer den første filmen ved kjøp av medlemskap)

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals