Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 14. mars 2019
Tid 21.00 - 22.00
Billett 190,- / 240,-
Aldersgrense 18 år

Hvorfor det? med Trond-Viggo Torgersen og Sigrid Bonde Tusvik

Hvor blir det hvite i snøen av når den smelter? Hvorfor damper det fra munnen når du puster og det er kaldt, men ikke fra rumpa når du promper? Og selvfølgelig: Hva er meningen med livet?

Det har blitt kalt fakirteater, ekstrem teatersport og mental strikkhopping. Og en ting er sikkert: Torgersens og Tusviks show er ikke noe for skuespillere som klamrer seg til manus og hater improvisasjon. For hovedpersonene selv, derimot, er Hvorfor det? en opptur av dimensjoner.

Konseptet er såre enkelt: Trond-Viggo inntar scenen, gjør litt hylende morsom standup og introduserer så Sigrid. Deretter rettes oppmerksomheten ut i salen, og publikum oppfordres til å spørre om absolutt hva som helst.

Publikum kan glede seg til denne kvelden! For å få fullt utbytte av orakelpotensialet på scenen, kan det kanskje lønne seg å forberede noen spørsmål på forhånd. Når forestillingen vel er i gang, kan latterkulene gjøre det vanskelig å tenke klart.

Billettsalget starter onsdag 6. februar kl 14.00!

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler