Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Storsalen
Organizer Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Date 14. March 2019
Time 21:00 - 22:00
Ticket 190,- / 240,-
Age limit 18 years

Hvorfor det? with Trond-Viggo Torgersen og Sigrid Bonde Tusvik

Hvorfor Det? is a a live show where the audience ask the norwegian comedians Trond Viggo and Steinar Sagen questions about anything.

Det har blitt kalt fakirteater, ekstrem teatersport og mental strikkhopping. Og en ting er sikkert: Torgersens og Tusviks show er ikke noe for skuespillere som klamrer seg til manus og hater improvisasjon. For hovedpersonene selv, derimot, er Hvorfor det? en opptur av dimensjoner.

Konseptet er såre enkelt: Trond-Viggo inntar scenen, gjør litt hylende morsom standup og introduserer så Sigrid. Deretter rettes oppmerksomheten ut i salen, og publikum oppfordres til å spørre om absolutt hva som helst.

Publikum kan glede seg til denne kvelden! For å få fullt utbytte av orakelpotensialet på scenen, kan det kanskje lønne seg å forberede noen spørsmål på forhånd. Når forestillingen vel er i gang, kan latterkulene gjøre det vanskelig å tenke klart.

Billettsalget starter onsdag 6. februar kl 14.00!

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals