Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Styret
Styret
Dato 6. mai 2019
Tid 17.30 - 19.00
Billett Gratis inngang
Aldersgrense 18 år

Samtale med Thomas Hylland Eriksen

Trenger du en pause fra eksamenslesingen? Mandag 6. mai får vi besøk av forfatter og sosialantropolog Thomas Hylland Eriksen i Klubben!

Thomas Hylland Eriksen har vært en aktiv og anerkjent samfunnsdebattant og bidragsyter til den offentlige diskursen i flere tiår. Han har skrevet flere bøker og har forsket på en rekke spennende temaer, som nasjonalisme, globalisme, innvandring og etnisitet. I dag står vi overfor en rekke store, globale utfordringer, blant annet klimaendring og vår akselererende vekst. Dette leder til hva Hylland Eriksen kaller Overoppheting/Overheating. I hvilken grad er verdenssamfunnet forberedt på å møte disse utfordringene, og i hvilken grad besitter vi evnene som kreves for å løse dem? Hvordan er enkeltmennesket utstyrt for å bidra, gg hvordan påvirkes individet?

Thomas Hylland Eriksen tilbyr et unikt sosialantropologisk perspektiv på disse spørsmålene. Kanskje kan disse utfordringene angripes annerledes?

Vi gleder oss til å snakke med Hylland Eriksen om dette, og håper du vil bli med. Vel møtt!

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler