Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Styret
Styret
Dato 7. september 2019
Tid 19.00 - 21.00
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år

Samfundsmøte: Neste stopp: Månen

I sommer var det 50 år siden hele verden holdt pusten og så mennesket lande på månen for første gang.

Det øyeblikket hvor Neil Armstrong tok det første lille steget ut på månens overflate, omtales ofte som menneskehetens største teknologiske bragd.

Siden den gang har vi bygd en internasjonal romstasjon, sendt roboter til mars, og forlatt solsystemet vårt. Men hvordan er ståa i vår egen kosmiske bakgård? Hva kan vi forvente av NASAs planer om en ny månelanding innen 2024? Og hvordan vil private selskaper som SpaceX og Blue Origin påvirke romfarten?

Til dette møtet kommer Marianne Vinje Tantillo. Hun er fagsjef ved Norsk Romsenter, og skal snakke om utforskning av månen i årene fremover. Vi har også med oss Hallvard Sandberg, romferdsreporter og utenriksjournalist for NRK.

Velkommen til et utenomjordisk Samfundsmøte!


Billett: 0,-/50,- (Medlem/Ikke-medlem) kjøpes i døra.

Møtet streames på: http://www.samfundet.no/live/

Dagsorden og beslutningsprotokoll: https://www.samfundet.no/saksdokumenter

Dersom du ønsker å reservere bord, åpner mulighetene for dette mandag 02.09.2019, kl. 12:00. For reservasjon, send mail til "styret-bordreservasjon@samfundet.no". Det er maksimalt plass til 6 personer ved hvert bord, og et begrenset antall bord. Bordreservering stenger lørdag 07.09.2019, kl. 14:00. Dette er et gratis tilbud for de som ønsker bordplass. Tilbudet er åpent for alle som ønsker det, men er ikke nødvendig for å få sitteplass under møtet.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler