Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Styret
Styret
Dato 30. oktober 2019
Tid 20.00 - 21.30
Billett Gratis inngang
Aldersgrense 18 år

En kveld med Per og Bahareh

Per Sandberg og Bahareh Letnes tar turen til Klubben for å snakke om alt fra politikk til kjærlighet.

N.B. arrangementet er flyttet til Storsalen!

Per Sandberg og Bahareh Letnes har danset inn og ut av mediebildet etter at forholdet deres ble kjent i media på tampen av 2018. Gjennom året som har gått har de sjokkert og sjarmert oss med alt fra deltagelse i “Skal vi danse”, til en kontroversiell bildeserie i “NATT&DAG”, og ferieturer til Iran.

De siste årene har involvert bokutgivelser, reality-deltakelser og utallige medieopptredelser for paret, men den 30. oktober tar de endelig turen til Klubben. Gå ikke glipp av muligheten til å bli bedre kjent med et av Norges mest omtalte og omdiskuterte kjærestepar.

Sees der!

Dersom du ønsker å reservere bord, åpner mulighetene for dette tirsdag 29.10.2019, kl. 12:00. For reservasjon, send mail til "styret-bordreservasjon@samfundet.no". Det er maksimalt plass til 4 personer ved hvert bord, og et begrenset antall bord. Bordreservering stenger onsdag 30.10.2019, kl. 16:00. Dette er et gratis tilbud for de som ønsker bordplass. Tilbudet er åpent for alle som ønsker det, men er ikke nødvendig for å få sitteplass under møtet.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler