Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Knaus
Arrangør Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Dato 17. april 2015
Tid 23.59 - 01.59
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 20 år

Dröm

Omsluttet i mørke egenproduserte synther, nyopfunnede akustiske instrumenter og energiske trommer, tar de med seg den nordnorske dialekten inn i nye musikalske landskap.

Trondheim Calling-aktuelle DRÖM søker med sin norskspråklige elektronikapop å skape et sterkt og ekspressiv utrykk, som tørr å være nakent og sårbart.
Inspirert både av nordnorske visekunstnere som Bremnes-søsknene og Trygve Hoff, samt norsk elektronisk musikk som Röyksopp og Jaga Jazzist, smelter DRÖM disse
tilsynelatende ulike verdenene til et nytt særegent og vakkert utrykk. Deres melodier og klanger, inspirert av bandets jazzbakgrunn, lokker deg inn i et drømmende univers. Et univers som kontrasteres av Sondres nære, varme vokal og den nordnorske teksten med dens
naivistiske ærlighet.
10. november 2014 slipper DRÖM singelen «Når Æ Våkne» ut i verden via fantastiske Impeller Recordings. I den forbindelse skal de holde releasekonsert på Blæst 28. november.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler