Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Knaus
Organizer Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Date 17. April 2015
Time 23:59 - 01:59
Ticket Ticket included with entrance
Age limit 20 years

Dröm

Omsluttet i mørke egenproduserte synther, nyopfunnede akustiske instrumenter og energiske trommer, tar de med seg den nordnorske dialekten inn i nye musikalske landskap.

Trondheim Calling-aktuelle DRÖM søker med sin norskspråklige elektronikapop å skape et sterkt og ekspressiv utrykk, som tørr å være nakent og sårbart.
Inspirert både av nordnorske visekunstnere som Bremnes-søsknene og Trygve Hoff, samt norsk elektronisk musikk som Röyksopp og Jaga Jazzist, smelter DRÖM disse
tilsynelatende ulike verdenene til et nytt særegent og vakkert utrykk. Deres melodier og klanger, inspirert av bandets jazzbakgrunn, lokker deg inn i et drømmende univers. Et univers som kontrasteres av Sondres nære, varme vokal og den nordnorske teksten med dens
naivistiske ærlighet.
10. november 2014 slipper DRÖM singelen «Når Æ Våkne» ut i verden via fantastiske Impeller Recordings. I den forbindelse skal de holde releasekonsert på Blæst 28. november.

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals