Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Edgar
Arrangør Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Dato 17. april 2020
Tid 20.00 - 22.00
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

[Avlyst] Musikkquiz

Musikkquizen er en perfekt måte å sparke i gang fredagskveldene på, enten du er musikknerd eller bare er på utkikk etter en utfordring. Alle er velkomne for å bryne seg på rykende ferske kategorier i Edgar, alles favoritt-kafé!

Hver fredag klokken 20.00 får du nye spennende kategorier å bryne deg på, før det hele avsluttes med en deilig medley der det gjelder å kjenne igjen låter og artister. Hva står REM for? Hvem og hvor mange venstrehendte var det i The Beatles? Hva heter egentlig vokalist Prepple i DumDum Boys?

Vinnerlaget stikker av med 2 gratisbilletter til en valgfri konsert, og det konkurreres i tillegg om hovedpremien som er gratis inngang på alle konserter kommende semester på Studentersamfundet i Trondhjem.

Man kan bare bruke vinnerbillettene til konserter i samme semester som man vinner. Derimot hvis man skulle vinne siste quiz for semesteret (ikke sammenlagt) kan man bruke billettene i kommende semester.

Medlemsbilletter kan omgjøres til ikke-medlemsbilletter mot et mellomlegg i hoveddøren under åpningstid på konsertdagen. Før du kommer til Samfundet må du sette deg inn i våre smittevernsrutiner. De finner du her

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler