Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør ISFiT
ISFiT (ISFiT)
Dato 8. februar 2015
Tid 18.00 - 20.00
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 20 år

Good Governance

Begrepet ledelse omfatter alle aspekter av hvordan et land, selskap, eller andre foretak blir styrt. Korrupsjon og styresett henger dermed tett sammen. Der det er dårlig ledelse, er det større insentiver og større mulighet for korrupsjon. På den andre siden undergraver korrupsjon ledelse i den grad at politiske tiltak forvrenges.

ISFiT er stolte over å presentere talerne på debattmøtet 8. februar: Jonathan Shapiro, Richard J. Battaglia og Sony Kapoor.

Shapiro har tittelen Integrity Compliance Officer i Verdensbanken, og har ansvaret for å følge opp sanksjonerte foretak. Tidligere var Shapiro assisterende statsadvokat og hans erfaring med etterforskning inkluderer komplekst bedrag, korrupsjon og brudd på retningslinjer.

Battaglia er partner i Steptoe’s Chicagoavdeling og hans virksomhet dreier seg om anti-korrupsjonslover, anti-hvitvasking, økonomiske sanksjoner og eksportkontroll.

Sony Kapoor, administrerende direktør i den internasjonale tenketanken Re-Define, er en innflytelsesrik økonom og finansekspert.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler