Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 22. oktober 2020
Tid 21.00 - 22.30
Billett 190,- / 240,-
Aldersgrense 18 år

SILJA SOL

SILJA SOL kommer til Storsalen med fullt band!

Etter suksessen med hennes Spellemann-nominerte debutplate, «På Hjertet», har Silja Sol vunnet mange hjerter med kritikerroste opptredener på bl.a. Urørtfinalen, by:Larm, Øyafestivalen, Bergenfest, Slottsfjell++.
De siste årene har Silja hovedsakelig vært å se på scenen som turnérende musiker med AURORA, og i perioder også med Bob Hund, men den 6.mars 2020 var hun endelig tilbake med sin fjerde fullengder «På Ekte» med singlene «Superkresen» og «Løgneren» som har vært å høre i spillelistene til P3 og P13 kontinuerlig siden høsten 2019. Hvor hennes to første album «På Hjertet» og «Væremeh» hadde én fot i visepopen og én vandrende mellom punk, pop og rock, er Siljas to siste album «Ni Liv» (2017) og «På Ekte» alternativ synthpop med Siljas kjente, kjære og særegne tekster. For «Ni Liv» vant Silja Sol også en velfortjent Spellemannpris i kategorien «Indie».

Den 22. oktober returnerer Silja Sol til Trondheim for å gjøre sin første konsert på Samfundet siden 2016, og med seg i bagasjen har hun den ferskpressede vinylutgaven av «På Ekte», fullt band og nye låter fra hennes kommende album!

Dørene åpner kl. 21.00
Konsertstart kl. 21.30
Inngang igjennom hoveddøra.

Anmeldelser av «På Ekte»:
5/6 – BT – Knallfin pop
5/6 – Dagsavisen – Uimotståelige låter
5/6 – BA – En av hennes aller sterkeste

Foto: Øystein Grutle Haara

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler