Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Storsalen
Organizer Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Date 22. October 2020
Time 21:00 - 22:30
Ticket 190,- / 240,-
Age limit 18 years

SILJA SOL

Concert with SILJA SOL in Storsalen!

Etter suksessen med hennes Spellemann-nominerte debutplate, «På Hjertet», har Silja Sol vunnet mange hjerter med kritikerroste opptredener på bl.a. Urørtfinalen, by:Larm, Øyafestivalen, Bergenfest, Slottsfjell++.
De siste årene har Silja hovedsakelig vært å se på scenen som turnérende musiker med AURORA, og i perioder også med Bob Hund, men den 6.mars 2020 var hun endelig tilbake med sin fjerde fullengder «På Ekte» med singlene «Superkresen» og «Løgneren» som har vært å høre i spillelistene til P3 og P13 kontinuerlig siden høsten 2019. Hvor hennes to første album «På Hjertet» og «Væremeh» hadde én fot i visepopen og én vandrende mellom punk, pop og rock, er Siljas to siste album «Ni Liv» (2017) og «På Ekte» alternativ synthpop med Siljas kjente, kjære og særegne tekster. For «Ni Liv» vant Silja Sol også en velfortjent Spellemannpris i kategorien «Indie».

Den 22. oktober returnerer Silja Sol til Trondheim for å gjøre sin første konsert på Samfundet siden 2016, og med seg i bagasjen har hun den ferskpressede vinylutgaven av «På Ekte», fullt band og nye låter fra hennes kommende album!

Dørene åpner kl. 21.00
Konsertstart kl. 21.30
Inngang igjennom hoveddøra.

Anmeldelser av «På Ekte»:
5/6 – BT – Knallfin pop
5/6 – Dagsavisen – Uimotståelige låter
5/6 – BA – En av hennes aller sterkeste

Foto: Øystein Grutle Haara

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals