Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Luka
Arrangør ISFiT
ISFiT (ISFiT)
Dato 9. februar 2015
Tid 13.15 - 15.30
Billett 90,-
Aldersgrense 20 år

Dalai Lama - A Better Future without Corruption

[BARE INNGANG FOR STUDENTER. DET ER IKKE TILLATT Å TA MED SEKKER ELLER VESKER INN. ARRANGEMENTET ER GRATIS FOR ISFIT-DELTAKERE.]

ISFiT er glade over å endelig kunne presentere Dalai Lama, som skal snakke om korrupsjon og en bedre fremtid. ISFiTs president Marius Jones introduserer møtet, etterfulgt av en samtale mellom fasilitatoren Fredrik Græsvik og Dalai Lama om korrupsjon. Målet vil være å avdekke Dalai Lamas tanker om hvordan verdens studenter kan arbeide mot korrupsjon, og hvordan gjennomsiktighet og dialog kan være viktig i dette arbeidet.

På hvilke måter henger menneskerettigheter og menneskeverd sammen med korrupsjon? Hvorfor er vi korrupte? Hvordan kan antikorrupsjon skape en bedre fremtid for unge mennesker i verden? Hvordan er korrupsjon et hinder for denne visjonen? Og hvordan kan studenter være en del av løsningen? Disse, og flere spørsmål, vil bli gjennomgått i møtet der Fredrik Græsvik og Dalai Lama møtes på scenen i Clarion Hotell & Congress.

Andre del av møtet vil være en dialog mellom publikum og Dalai Lama. Representanter fra workshopene, kjernen av ISFiT, stiller Dalai Lama spørsmål. Fredrik Græsvik følger opp spørsmålene, og utforsker betydningene av svarene.

Praktisk informasjon

  1. Inngangen til arrangementet er Congressinngangen på Clarion Hotell. Ikke inngangen til hotellet.

  2. Dørene åpner kl. 11.30, og vi forventer veldig lange køer. Dørene stenger kl. 13.00, og derfor er det utrolig viktig at publikum møter tidlig for å komme inn på møtet.

  3. Alle med billett MÅ ha med Studentbevis! Billetten er ikke gyldig uten Studentbevis.

  4. Det er ikke lov med bagger, sekker, vannflasker eller kamera.

  5. Det er garderobe hvor alle må henge av seg jakker.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler