Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Dato 12. mars 2021
Tid 21.59 - 23.30
Billett Påmelding
Aldersgrense 18 år

GØY // KNAUS på KLUBBEN 21:59

Den Oslo-baserte gruppa GØY begynte å lage musikk tidlig 2018 og slapp singelen «Flymodus» i Januar 2020 og har etter det sluppet den alternative EP’en «BANKRAN» som er Norges beste svar på Hyperpop.

De fire gutten Heine, Christian, Eskil og Petter møttes på Videregående i 2018 og har skrevet og produsert låter siden den gang. Når disse fire er i studio representerer de det beste Oslo har å by på fra alle byens kanter.

Tekstene deres tar opp temaer som de fleste unge voksne kan relatere til på en måte få andre klarer. Her er det ingen glam og Gucci-belter, tvert imot.

Her er det heller snakk om problemer med Lånekassen, innse at man ikke klarer alt alene og å føle seg kul med lasersverd. I musikken deres får du høre et resultat av fire gutter med fire forskjellige stiler og referanser som favner bredt fra BROCKHAMPTON til DeLillos.

Som live-artister blir den lekne og energiske stil-formen godt representert i sin opptreden. De byr mye på seg selv og drar publikum med. Til å være nye på HipHop-scenen er de langt ifra nye på scenen og det ser man på deres selvtillit og kjemi.

GØY har allerede rukket å skaffe en solid fanbase i Oslo, men er nå klar for å utvide seg selv og musikken til Trondheim og resten av Norge. Vi chattes på giggen!

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler