Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Klubben
Organizer Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Date 12. March 2021
Time 21:59 - 23:30
Ticket Registration
Age limit 18 years

GØY // KNAUS på KLUBBEN 21:59

Den Oslo-baserte gruppa GØY begynte å lage musikk tidlig 2018 og slapp singelen «Flymodus» i Januar 2020 og har etter det sluppet den alternative EP’en «BANKRAN» som er Norges beste svar på Hyperpop.

De fire gutten Heine, Christian, Eskil og Petter møttes på Videregående i 2018 og har skrevet og produsert låter siden den gang. Når disse fire er i studio representerer de det beste Oslo har å by på fra alle byens kanter.

Tekstene deres tar opp temaer som de fleste unge voksne kan relatere til på en måte få andre klarer. Her er det ingen glam og Gucci-belter, tvert imot.

Her er det heller snakk om problemer med Lånekassen, innse at man ikke klarer alt alene og å føle seg kul med lasersverd. I musikken deres får du høre et resultat av fire gutter med fire forskjellige stiler og referanser som favner bredt fra BROCKHAMPTON til DeLillos.

Som live-artister blir den lekne og energiske stil-formen godt representert i sin opptreden. De byr mye på seg selv og drar publikum med. Til å være nye på HipHop-scenen er de langt ifra nye på scenen og det ser man på deres selvtillit og kjemi.

GØY har allerede rukket å skaffe en solid fanbase i Oslo, men er nå klar for å utvide seg selv og musikken til Trondheim og resten av Norge. Vi chattes på giggen!

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals