Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Edgar
Arrangør Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Dato 5. mars 2021
Tid 18.30 - 20.30
Billett Gratis inngang
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Musikkquiz

Musikkquizen er en perfekt måte å sparke i gang fredagskveldene på, enten du er musikknerd eller bare er på utkikk etter en utfordring. Alle er velkomne for å bryne seg på rykende ferske kategorier i Edgar, alles favoritt-kafé!

Hver fredag klokken 20:00 får du nye spennende kategorier å bryne deg på, før det hele avsluttes med en deilig medley der det gjelder å kjenne igjen låter og artister. Hva står REM for? Hvem og hvor mange venstrehendte var det i The Beatles? Hva heter egentlig vokalist Prepple i DumDum Boys?

Vinnerlagets premieres med premie bestemt av selveste quizmaster.

Arrangementet er gratis, og vil avholdes i Edgar sone B.
Finn et lag og meld dere på dersom dere ønsker å delta.

Medlemsbilletter kan omgjøres til ikke-medlemsbilletter mot et mellomlegg i hoveddøren under åpningstid på konsertdagen. Før du kommer til Samfundet må du sette deg inn i våre smittevernsrutiner. De finner du her

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Medlemsbilletter kan omgjøres til ikke-medlemsbilletter mot et mellomlegg i hoveddøren under åpningstid på konsertdagen.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler