Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Styret
Styret
Dato 13. mars 2021
Tid 18.00 - 20.00
Billett Påmelding
Aldersgrense 18 år

Samfundsmøte: Miljøvennlig mat

Samfundsmøte om miljøvennlig mat!

Er du ikke medlem, men ønsker å delta? Kontakt styret-pr@samfundet.no.

——

Hvordan vil fremtidens matmarked se ut? Vil det domineres av lokalproduserte insektsburgere og chililarver som den nye lørdagssnacksen? Eller vil kanskje rødt kjøtt ha blitt faset ut av en helvegetarisk befolkning? Som forbruker er det ikke alltid like lett å holde seg oppdatert på hvilke valg som er bærekraftige. De fleste vet at kjøttindustrien har stor påvirkning på miljøet, mens for eksempel soya eller avocado som mange sverger seg til heller ikke nødvendigvis er helgener.

I dette møtet ønsker vi å se nærmere på hvilke produkter som faktisk er bærekraftige og sørger for minst klimagasser. Vi ønsker å oppklare en gang for alle hvordan vi som forbrukere kan vite hvilken type mat som er best, og hvordan dette vil endre seg i fremtiden. Må det store systematiske og politiske endringer til, og hva er i det hele tatt mulig å gjennomføre?

Med oss for å diskutere dette kommer Hanne Mork Hamre fra Framtiden i våre hender, Jakob Irgens Blakstad fra insektsprodusent Invertapro, og Bob van Oort som er seniorforsker på miljøvennlig mat hos CICERO.

——

Spørsmål? Kontakt styret-pr@samfundet.no eller send melding på Facebook.

Presse? Kontakt styret-presse@samfundet.no.

Møtet streames på samfundet.no/live og Samfundets YouTube-kanal. Møtet blir også lastet opp i sin helhet på YouTube-kanalen i etterkant.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler