Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 8. april 2021
Tid 21.30 - 22.30
Billett
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

[AVLYST] Kapteinen

Kapteinen i Storsalen!

Pga. smittesituasjonen og antallbegrensningene med maks 20 stk. på innendørs arrangement blir vi dessverre nødt til å avlyse denne konserten.

21 år gamle Kapteinen fra Stavanger plukket opp gitaren og debuterte som artist i 2019. Siden det har han vært et navn på alles lepper og imponert med sterke radiolistinger (P1, P2 og P3), musikkvideoer og en unik tilstedeværelse på scenen, og har med låter som «Abstinenser», «FIRETJUETIMER» og «Dagen pappa grein» funnet sin plass blant skandinavisk pop og rnb.

Kapteinen har fylt scener og spilt for en applauderende bransje på både Trondheim Calling og by:Larm, og blant annet vært support på Arifs utsolgte høstturné. Han slapp den egenproduserte mixtapen «en mixtape om kjærlighet» høsten 2019 og i januar kom hans første EP, «Døgn», hvor han skildret oppturer og nedturer som kan oppstå i løpet av et døgn, levert i et ekte, nært og fengslende tekstunivers med fengende melodier.

Allerede under første lockdown i mars og april livestreamet han «Kapteinens Karantenekos», hvor han inviterte til konsert, quiz, pizzabaking og karantenekos direkte fra egen stue. Og i april i år kan man endelig oppleve Kapteinen live fra scenen igjen.


Dørene åpner kl. 21.00
Konsertstart kl. 21.30

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler