Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Storsalen
Organizer Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Date 8. April 2021
Time 21:30 - 22:30
Ticket
Age limit 18 (student), 20 (non-student)

Kapteinen

Kapteinen comes to Samfundet!

Pga. smittesituasjonen og antallbegrensningene med maks 20 stk. på innendørs arrangement blir vi dessverre nødt til å avlyse denne konserten.

21 år gamle Kapteinen fra Stavanger plukket opp gitaren og debuterte som artist i 2019. Siden det har han vært et navn på alles lepper og imponert med sterke radiolistinger (P1, P2 og P3), musikkvideoer og en unik tilstedeværelse på scenen, og har med låter som «Abstinenser», «FIRETJUETIMER» og «Dagen pappa grein» funnet sin plass blant skandinavisk pop og rnb.

Kapteinen har fylt scener og spilt for en applauderende bransje på både Trondheim Calling og by:Larm, og blant annet vært support på Arifs utsolgte høstturné. Han slapp den egenproduserte mixtapen «en mixtape om kjærlighet» høsten 2019 og i januar kom hans første EP, «Døgn», hvor han skildret oppturer og nedturer som kan oppstå i løpet av et døgn, levert i et ekte, nært og fengslende tekstunivers med fengende melodier.

Allerede under første lockdown i mars og april livestreamet han «Kapteinens Karantenekos», hvor han inviterte til konsert, quiz, pizzabaking og karantenekos direkte fra egen stue. Og i april i år kan man endelig oppleve Kapteinen live fra scenen igjen.


Dørene åpner kl. 21.00
Konsertstart kl. 21.30

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals