Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Knaus
Arrangør Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Dato 28. august 2021
Tid 22.59 - 00.00
Billett Påmelding
Aldersgrense 18 år

Killer Kid Mozart // Knaus

Født ut av rastløsheten bare en småby på østlandet kan gi deg begynte ønske om å starte et band som blander sterk meloditeft, støyete gitarlinjer og rå energi i en deilig fullkornsgrøt.

På et gutterom tapetsert med plakater av gamle og nye indie-helter som Dinosaur Jr., Sonic Youth og Japandroids, skrev frontmann Hallvard Bonden lo fi-skatten “For the Night”. Med denne utgivelsen markerte Killer Kid Mozart seg som et spennende og sultent band i norsk undergrunn, og utgivelsen høstet lovord i blant annet musikkmagasinet Gaffa, som slo til med 6/6 stjerner.

Etter å ha spilt en rekke klubbkonserter, festivaler og på samtlige av Oslos rockescener, er samspillet blitt hvassere og låtene mer utadvendte. Dette har bandet forsøkt å fange på tape sammen med Morten Øby i Taakeheimen Lydrike. Plata There’s A Psycho Behind the Wheel som kom ut i vår, er en halvtimes lang hormonell reise gjennom barndomsminner, angst og søken etter identitet i storbyen.

Minner om MUNNBINDPÅBUD når man beveger seg rundt på Studentersamfundet. Påbudet gjelder IKKE når man sitter på plassen sin. Husk å opprettholde smittevernreglene - hold avstand, og minimer mingling med de utenfor din kohort!

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler