Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Styret
Styret
Dato 4. september 2021
Tid 18.00 - 20.30
Billett 0,- Medlem / 50,- Ikke-medlem
Aldersgrense 18 år

Festmøte: Guilty Pleasures

Festmøte om guilty pleasures!

Lørdag 04. september 2021 arrangerer vi Festmøte: Guilty Pleasure. På dette festmøtet vil vi snakke om guilty pleasures, og feire all den gode, snåle, populære og ikke-så populære musikken som finnes. I tillegg vil vi komme innom andre gleder eller nytelser som folk får skyldfølelse for å like. For hva er egentlig guilty pleasures? Hva er det som gjør denne nytelsen skyldig, og er det noe man burde få skyldfølelse av å like? Kan det tenkes at enkelte kaller en interesse for en guilty pleasure for å ikke måtte forsvare at man faktisk liker det, fordi det ikke er typisk å like noe sånt i sitt miljø eller samfunnet ellers? Hvem er det som bestemmer at noe blir sett på som en guilty pleasure og hvordan har dette vært gjennom tidene innen kunst, musikk, mat og andre område?

Med oss for å diskutere dette har vi Aksel Tjora, professor i sosiologi som har forsket blant annet på fellesskap og festivalliv, Markus Sletten, Bookingsjef i Trondheim Calling og Celine Helgemo, artist, kjent under artistnavnet Celiin og for sin deltakelse på Stjernekamp og MGPjr med sangen Bæstevænna.

Det blir oppmøte til festmøtet og ikke påmelding, så her er det førstemann til mølla! Vi anbefaler å komme i god tid slik at det ikke dannes kø med stor opphopning av mennesker.

Medlemsbilletter kan omgjøres til ikke-medlemsbilletter mot et mellomlegg i hoveddøren under åpningstid på konsertdagen.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler