Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Knaus
Arrangør Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Dato 17. september
Tid 20.30 - 00.00
Billett Gratis inngang
Aldersgrense 18 år

KNAUSFESTIVALEN 2021 // FREDAG

KNAUSFESTIVALEN er endelig tilbake og på fredag fra 21-00 kan du få meg deg disse artistene!


FREDAG 17.SEPT: MONSTERA//A MILLION PINEAPPLES//EGGE


MONSTERA

MONSTERA er et nytt band på den unge norske jazzscenen som på finurlig vis kombinerer dansbare rytmer, eksplosive improvisasjoner og drømmende lydlandskap. Med en spenstig besetning tar de deg med inn i en verden der det elektroniske møte det akustiske, og det abstrakte møte det forutsigbare!

A MILLION PINEAPPLES

Tromsøkvintetten A Million Pineapples spiller melodisk, catchy og energisk indiepop, og kommer som et friskt pust fra nord. Bandet er kjent for sitt livlige liveshow, fullt av fengende og lekne låter inspirert av fruktens finurlige utseende og smak.

De siste årene har de overbevist både publikum og kritikere med sine konserter, blant annet på Trænafestivalen, Trondheim Calling og Buktafestivalen - sistnevnte trillet avisa Nordlys en femmer på terningen.

Videre har bandet nå signert med Mano Music og KAOS Music, og slipper endelig sitt debutalbum med navnet Storyteller 17. september!

For å lade opp til albumet har bandet hittil sluppet singlene "Strange Faces" og «Vondelpark". Neste ut er singelen "Crowd in the Middle» med et spennende samarbeid!

EGGE

Egge er en soloartist fra Bergen som lager skranglete rock med engelskspråklige tekster. Han debuterte i 2019 med kultklassikeren Egge Stadium, som av Bergens Tidende fikk terningkast seks og følgende omtale: «Egge fremstår fullstendig original i en verden der selv den alternative rocken i større og større grad føles strømlinjeformet.»

Som følge av albumslippet ble Egge våren 2019 plukket ut til å varme opp for bergensbandet Kakkmaddafakka på deres omfattende Europaturné. Året etter gjentok de suksessen og rakk å spille i blant annet Berlin, København, Bratislava og Warzsawa før turnéen måtte avsluttes på grunn av pandemien. Egge har i tillegg til dette gjort en rekke festivaljobber og spilt to headlinerkonserter i Bergen. I 2019 solgte han ut Victoria på noen dager, og i februar 2020 fylte han Landmark med 220 solgte billetter.

I september slipper Egge sitt etterlengtede tredjealbum Destinys Child. Dette skal feires med en storslått konsert på Hulen som del av en albumturné med konserter også i Oslo, Trondheim, Stavanger og Kristiansand. Tidligere har Egge i stor grad opptrådt alene på scenen, men denne gangen tar han med seg sine beste musikerkompiser for å skape en forrykende liveopplevelse. Vi gleder oss til å presentere en next level Egge experience!

Info om billetter nedenfor gjelder ikke, Knausfestivalen er gratis og åpen for alle.

Medlemsbilletter kan omgjøres til ikke-medlemsbilletter mot et mellomlegg i hoveddøren under åpningstid på konsertdagen.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler