Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Knaus
Organizer Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Date 17. September
Time 20:30 - 00:00
Ticket Free entrance
Age limit 18 years

KNAUSFESTIVALEN 2021 // FRIDAY

KNAUSFESTIVALEN er endelig tilbake og på fredag fra 21-00 kan du få meg deg disse artistene!


FREDAG 17.SEPT: MONSTERA//A MILLION PINEAPPLES//EGGE


MONSTERA

MONSTERA er et nytt band på den unge norske jazzscenen som på finurlig vis kombinerer dansbare rytmer, eksplosive improvisasjoner og drømmende lydlandskap. Med en spenstig besetning tar de deg med inn i en verden der det elektroniske møte det akustiske, og det abstrakte møte det forutsigbare!

A MILLION PINEAPPLES

Tromsøkvintetten A Million Pineapples spiller melodisk, catchy og energisk indiepop, og kommer som et friskt pust fra nord. Bandet er kjent for sitt livlige liveshow, fullt av fengende og lekne låter inspirert av fruktens finurlige utseende og smak.

De siste årene har de overbevist både publikum og kritikere med sine konserter, blant annet på Trænafestivalen, Trondheim Calling og Buktafestivalen - sistnevnte trillet avisa Nordlys en femmer på terningen.

Videre har bandet nå signert med Mano Music og KAOS Music, og slipper endelig sitt debutalbum med navnet Storyteller 17. september!

For å lade opp til albumet har bandet hittil sluppet singlene "Strange Faces" og «Vondelpark". Neste ut er singelen "Crowd in the Middle» med et spennende samarbeid!

EGGE

Egge er en soloartist fra Bergen som lager skranglete rock med engelskspråklige tekster. Han debuterte i 2019 med kultklassikeren Egge Stadium, som av Bergens Tidende fikk terningkast seks og følgende omtale: «Egge fremstår fullstendig original i en verden der selv den alternative rocken i større og større grad føles strømlinjeformet.»

Som følge av albumslippet ble Egge våren 2019 plukket ut til å varme opp for bergensbandet Kakkmaddafakka på deres omfattende Europaturné. Året etter gjentok de suksessen og rakk å spille i blant annet Berlin, København, Bratislava og Warzsawa før turnéen måtte avsluttes på grunn av pandemien. Egge har i tillegg til dette gjort en rekke festivaljobber og spilt to headlinerkonserter i Bergen. I 2019 solgte han ut Victoria på noen dager, og i februar 2020 fylte han Landmark med 220 solgte billetter.

I september slipper Egge sitt etterlengtede tredjealbum Destinys Child. Dette skal feires med en storslått konsert på Hulen som del av en albumturné med konserter også i Oslo, Trondheim, Stavanger og Kristiansand. Tidligere har Egge i stor grad opptrådt alene på scenen, men denne gangen tar han med seg sine beste musikerkompiser for å skape en forrykende liveopplevelse. Vi gleder oss til å presentere en next level Egge experience!

Info om billetter nedenfor gjelder ikke, Knausfestivalen er gratis og åpen for alle.

Member's tickets can be changed to non-member's tickets, by paying the difference at the main door on the day of the concert. Before you enter Samfundet you have to familiarize yourself with our infection control routines. You will find them here

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals