Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Styret
Styret
Dato 22. januar 2022
Tid 18.00 - 20.00
Billett Gratis inngang
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Samfundsmøte: Grønn kapitalisme

Lørdag 22.januar kommer energipolitisk talsperson fra MDG Ask Ibsen Lindal, Stortingsrepresentant Sofie Marhaug (Rødt) og tidligere klima- og miljøminister Ola Elvestuen(venstre) til en samtale om grønn kapitalisme. For hvordan jobber egentlig politikerne med miljøspørsmålet, og hva mener de om grønn kapitalisme og klimapolitikk?

Spørsmål? Kontakt styret-pr@samfundet.no
Presse? Kontakt styret-presse@samfundet.no


Norge har gjennom parisavtalen forpliktet seg til å redusere utslippet av klimagasser. For å nå dette målet benyttes virkemidler som avgifter, støtteordninger, kvotehandel, standarder for teknologi, samt ulike andre former for reguleringer.

Grønn kapitalisme og teknologi trekkes ofte frem som løsningen på klimakrisen, vi skal finne grønne løsninger på hvordan vi kan fortsette med et kapitalistisk forbrukersamfunn. Men lar dette seg egentlig gjøre? Hvilke tiltak og endringer får politikerne faktisk gjort? Er Norge faktisk på vei mot en grønn fremtid? Innledere presenteres fortløpende.

Bli med på semesterets første Samfundsmøte lørdag 22 januar kl.18:00 i Storsalen på Studentersamfundet i Trondhjem, vi ses!

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler