Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Styret
Styret
Dato 5. februar 2022
Tid 18.00 - 20.00
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Festmøte: Nude

Lørdag 05. Februar 2022 arrangerer me Festmøte: Nude. I dette festmøtet vil me utforske forholdet vårt til nakenheit, kropp og det å vere naken.

Festmøtet skal forhåpentligvis bidra til eit positivt syn på kroppen vår og feire alle mogelege kroppar. I tillegg vil me undersøke kvifor enkelte har eit anstrengt forhold til eigen kropp, og kva i samfunnet som fører til dette. Kvifor er det til dømes slik at fleire foretrekk å ha av lyset under eit one night stand eller samleie generelt? Er det for å skjule eigen kropp, eller er det gjort i omsyn til den andre sin kropp? Kanskje du får sjå eit par nakne koppar om du møter opp i Storsalen på lørdag :)))

Med oss for å snakke om og feire kroppen og nakenhet har vi Martin Wangberg og Tommy Brattskar fra Ung norsk naturistforbund og fimskaper Jan Dalchow, som står bak dokumentaren "Naken" som ble til med inspirasjon fra egne vonde følelser om kropp og forholdet sitt til den.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler