Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Styret
Styret
Dato 19. februar
Tid 18.00 - 20.00
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Samfundsmøte: Adrenalinjunkie

Hva er det som får enkelte til å kaste seg utfor fly, høye stup og andre ekstreme høyder i jakten på det de er avhengig av, nemlig adrenalin?

Reservere bord? kontakt styret-bordreservasjon@samfundet.no
Spørsmål? kontakt styret-pr@samfundet.no


Adrenalinjunkies blir gjerne beskrevet som folk som liker farlige, gjerne ekstreme aktiviteter som gir et rush av stresshormonet adrenalin. På dette samfundsmøtet skal vi snakke om hva det vil si å være en adrenalinjunkie og hva som får folk til å drive med ekstremsport. Er det noe spesielt som driver ekstremsportutøvere til nye ekstremer i jakten på stadig mer adrenalinfylte og farlige opplevelser? Ekstremsport blir av enkelte beskrevet som veldig farlig, men enkelte lar seg likevel ikke skremme selv med viten om potensielle konsekvenser både for seg selv og pårørende, dersom noko skulle gå gale. Hva er det som får enkelte til å drive med slike potensielt dødelige aktiviteter?

Med oss på samfundsmøtet har vi følgende panel:

Tom Erik Heimen:
Han ble kjent for det norske publikum med en spektakulær flyby i NRK-programmet «Oppdrag Sognefjorden» våren 2011. Samme året (2011) ble han nummer to i konkurransen World Base Race i Innfjorden.

Sunniva Vagstad:
Tidligere aktiv i fallskjermmiljøet på Voss med over 500 fallskjermhopp og to fjerdeplassar i NM. Hun har skrevet boka Fritt Fall som handler om en som mistar en venninne i en basehopp-ulykke

Anders Mæland: Fallskjerminstruktør og tidligere leder av NTNUI fallskjermklubb. Har hatt ansvar for sikkerheten i BASE-hopping under Ekstremsportveko på Voss

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler