Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Knaus
Arrangør Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Dato 26. februar 2022
Tid 22.59 - 01.00
Billett Gratis inngang
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

fucales + Wrath // Knaus 23:59

Det blir dobbeltgig på Knaus med fucales 22:59 + Wrath 23:59!

fucales Knaus 22:59
I 2019 vant indiekvartetten fucales Eggstockfestivalen i hjembyen Bergen. Siden den gang har de spilt på Camp ØYA, Vill Vill Vest, “doing it together”-festivalen HÁTÍÐNI på Island, BLÅ i Oslo og mye mer. Bandet er kjent for sine vilt eksplosive liveshow.
Etter debut-en “Deep Under” ble gitt ut i mars 2021 høstet fucales gode omtaler og kjærlighet fra presse og trofaste fans.
“The four-piece tear up the rule book for their latest genre-fluid single”
- Wonderland Magazine
fucales sprenger sjangergrenser med sin sinte og svevende trompet, psykedeliske gitar og energiske trommer. Musikken er drømmende og aggressiv som Sonic Youth og My Bloody Valentine, men flere velger òg å trekke paralleller til jazz og pop. Bandet bryter ned veggen mellom publikum og artist ved å legge fokuset på musikken og ikke personene som framfører og mottar den, og kan fort være et skifte i ung musikk.
“Et av årets uventede høydepunkt.”
- NATT&DAG


Wrath Knaus 23:59
WRATH smir sammen elementer fra den mørke siden av progressiv metall og drukner det hele i reverb. Den nylig utgitte selvtitulerte EP-en utstråler den store graden av forskjellig input og tolkninger fra de tre medlemmenes ulike musikalske bakgrunner. Resultatet er en melodisk og hypnotisk gryterett, med en upolert, rå, mørk og utforskende aura ved seg. Til tross for ikke å ha spilt særlig lenge, har de allerede spilt på flere av Vestlandets undergrunnsscener, og ikke minst, på den Beyond The Gates-kuraterte kvelden under Vill Vill Vest.

I juni 2021 ga bandet ut sin debut-EP, noe de skildrer som toppen av deres musikalske isfjell. Her har de høstet internasjonal ros.

Kom på dobbeltgigen med fucales 22:59 + Wrath 23:59 på Knaus!

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler