Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Styret
Styret
Dato 23. april 2022
Tid 18.00 - 21.00
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Festmøte: Samfundetaksjonen

Vil du kjøpe underholdning til vorset ditt fra TKS, TSS, Candiss, Pirum, Knauskoret, Strindens, Samfundets interne teater eller Snaustrinda? Vil du vinne konsertbilletter, DJ-kurs, drinkmiksekurs? Omvisning i alle kriker og kroker på samfundet? Leie skjermen over hovedinngangen til privat datingannonse? Eller noe helt annet?

Kleskode: Studentergalla

Samfundet skal gi tilbake til samfunnet, og alle gjengene arrangerer sammen en humanitæraksjon, nemlig samfundetaksjonen den 23. April. Pengene som doneres går til METU LGBTI+ Solidarity, vinner av studentenes fredspris 2021 på vegne av alle norske studenter.

METU LGBTI+ Solidarity er en studentorganisasjon fra Middle Eastern Technical University (METU) i Tyrkia, som har kjempet for LHBTI-rettigheter siden 1996. I et Tyrkia som stadig blir mer undertrykkende mot LHBTI-personer, krever det utrolig mye av lokale studentgrupper slik som Solidarity å fortsette med sitt arbeid. Mange av
medlemmene i gruppen har betalt en høy pris for dette. Under en Pride-feiring i 2019 ble flere fra gruppen møtt av tyrkiske politistyrker som grep inn med tåregass og plastkuler, og senere ble 19 demonstranter arrestert. De var under politiets søkelys i nesten to år, før de ble frikjent i oktober 2021.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler