Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Knaus
Arrangør Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Dato 5. mars 2022
Tid 23.59 - 01.00
Billett Gratis inngang
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Stefanos Yowhannes // Knaus 23:59

Det har aldri vært noen tvil om at musikk har hatt en stor og avgjørende plass i livet til 26 år gamle Stefanos Yowhannes. Fra så tidlig han kan huske har hverdagen blitt sterkt påvirket av artister og historiefortellere som D'Angelo, Stevie Wonder og Lauryn Hill. Fortellerevne gjennom musikken ble i tenårene noe han selv også begynte å utvikle, og siden har målet vært å fordype seg i musikalsk mangfold med inspirasjon mennesker, historier og omgivelser han ramler over.

Da han flyttet til utlandet i begynnelsen av 20-årene, og etter hvert slo seg ned i Amsterdam, ble han introdusert for en helt annen musikkscene. Her ble han blant annet med i det indie rock bandet “Botanic” som låtskriver og vokalist. I tillegg søkte han mer og mer inspirasjon fra elektronisk dansemusikk i sterk kontrast til hans tidlige innflytelser. I dag trives Yowhannes best i sjiktet mellom sår alternativ R&B, elektroniske indie-toner og neo-soul, som blant annet høres på debut-EPen «Neo Noir» fra 2021.

Yowhannes fikk god mottakelse for sin debut-konsert under Vill Vill Vest september 2021. NRK P3 har også løftet Yowhannes som en artist de har troa på fremover.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler