Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Styret
Styret
Dato 19. mars 2022
Tid 18.00 - 20.00
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Samfundsmøte: Misunnelse

“Et saktmodig hjerte er legemets liv, men misunnelse er råttenhet i benene.” Misunnelse - dødssynden, den forbudte følelsen, det onde øyet. Og en viktig del av det å være menneske.

De aller fleste av oss opplever misunnelse flere ganger i løpet av livet. Likevel er det ikke noe vi snakker så mye om. På samfundsmøte: misunnelse tar vi et dypdykk ned i nettopp denne følelsen: hvordan påvirker det oss å være misunnelig? Hvilke sammenhenger ser vi mellom misunnelse og psykisk helse? Og hvorfor er det akkurat denne følelsen som har blitt så skambelagt?

Dette møtet skjer i samarbeid med En Psykt Vanlig Uke.

Med oss for å diskutere dette har vi:

Med oss for å diskutere dette har vi:
Aksel Tjora, professor i sosiologi ved NTNU i Trondheim, samt leder og eier av arbeidsfellesskapet Sosiologisk Poliklinikk. Aksel er besatt av studier av sosial interaksjon og fellesskap, og benytter enhver anledning til å studere dette i organisasjoner, i offentlige rom og i den digitale verden.

Elisabeth Gusdal, hun har jobbet som psykologspesialist ved Sit Psykisk helsetjeneste de siste 8 årene, og driver til daglig terapi med studenter. Hun vil gjerne prøve å bidra til et varmt og klokt studentmiljø gjennom formidling av psykologisk kunnskap og erfaringer fra møter med studentene når livet er krevende.

Rikke Storvik Sjøhelle, som tar en master i sosiologi her på NTNU. Siden 2017 har hun prøvd å balansere et liv mellom Dragvoll og som frivillig på Samfundet siden. Ellers er hun samfunnsengasjert og synger i kor.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler