Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Styret
Styret
Dato 24. september 2022
Tid 18.00 - 20.00
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Samfundsmøte: Fylla og Fomo [Studenten]

Dette er tredje møte i serien studenten

Fylla: en helt sentral del av norsk kultur. Ingen feiring, sorg eller lønningspils uten nettopp pils. Studentkulturen er intet unntak, snarere tvert imot - få andre steder er drikking så sentralt i sosiale kontekster. Hva er konsekvensene av det? Både folkehelse, ekskludering og en forknytt befolkning kan nevnes som svar på det spørsmålet, men også gode historier, lange kvelder, og nye relasjoner. Fylla & Fomo er neste møte under temaet Studenten, og vi snakker om de ulike aspektene ved en studentkultur så sterkt forbundet med fest og alkohol.

Første del av møtet vil gå til en live-podcast med Radio Revolt programmet Millennium, som vil prate løst og fast om ulempene med fylla, og fordelene med fomo. I tillegg har du mulighet til å få din beste fylla- og/eller fomohistorie fortalt og vurdert i Storsalen! Link til et skjema finnes nederst i denne teksten.

Andre del av møtet er en sofaprat med sosiolog Marius Vigen, som blant annet har forsket på fadderuka, og psykolog Hans Andreas Knutsen, psykologspesialist i klinisk samfunnspsykologi.

Link for å sende inn din historie: https://bit.ly/3quOjUD

Sakspapirer finner du: https://samfundet.no/saksdokumenter#styret

Ønsker du å bestille bord i storsalen, send mail til: Styret-bordreservasjon@samfundet.no

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler