Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Klubben
Arrangør Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Dato 29. september 2022
Tid 22.00 - 23.00
Billett Gratis inngang
Aldersgrense 18 år

Kjellerbandet spiller latin!

Kom til Samfundet for dans og god stemning når Kjellerbandet spiller latin!

Kjellerbandet tar deg med til Sør-Amerika og dykker ned i den lidenskapelige sjangeren latin! Vi spiller alt fra salsa, mambo, afrocuban og bossa nova! Om du har lengtet etter å bruke de danseskoene du kjøpte en stund tilbake, er dette en perfekt mulighet! Stikk innom Klubben 29. september og bli med, her blir det spicy og prangende utav en annen dimensjon! Vi sees!


Kjellerbandet ble opprettet i 1977 som et tilskudd til Bodega Band og S. Møller Storband. Fra dag én har det utviklet seg til å bli et av de mest aktive og innflytelsesrike storbandene i Trondheim.

Bandet legger vekt på å spille tradisjonell storbandjazz i tillegg til prosjektkonserter og andre arrangementer. Historien til Kjellerbandet omfatter alt fra turné i Finland, storbandfestival i Tsjekkia og konsert i Olavshallen med Yngvar Numme. I senere tid har bandet arbeidet med artister som Jonas Kullhammar, Knut Riisnæs, Øyvind Brække, Hermund Nygård, Håkon Mjåset Johansen og Tone Åse.

Kjellerbandet spiller gjerne opp til dans ved celebre anledninger.


Doors 21:30

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler