Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Klubben
Organizer Kulturutvalget
Kulturutvalget (KU)
Date 29. September 2022
Time 22:00 - 23:00
Ticket Free entrance
Age limit 18 years

Kjellerbandet plays latin!

Be at Samfundet when Kjellerbandet plays latin!

Kjellerbandet tar deg med til Sør-Amerika og dykker ned i den lidenskapelige sjangeren latin! Vi spiller alt fra salsa, mambo, afrocuban og bossa nova! Om du har lengtet etter å bruke de danseskoene du kjøpte en stund tilbake, er dette en perfekt mulighet! Stikk innom Klubben 29. september og bli med, her blir det spicy og prangende utav en annen dimensjon! Vi sees!


Kjellerbandet ble opprettet i 1977 som et tilskudd til Bodega Band og S. Møller Storband. Fra dag én har det utviklet seg til å bli et av de mest aktive og innflytelsesrike storbandene i Trondheim.

Bandet legger vekt på å spille tradisjonell storbandjazz i tillegg til prosjektkonserter og andre arrangementer. Historien til Kjellerbandet omfatter alt fra turné i Finland, storbandfestival i Tsjekkia og konsert i Olavshallen med Yngvar Numme. I senere tid har bandet arbeidet med artister som Jonas Kullhammar, Knut Riisnæs, Øyvind Brække, Hermund Nygård, Håkon Mjåset Johansen og Tone Åse.

Kjellerbandet spiller gjerne opp til dans ved celebre anledninger.


Doors 21:30

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals