Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Knaus
Arrangør Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Dato 15. oktober 2022
Tid 23.59 - 02.00
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

OH€C presents: TRYKKOKER

Fra Lokal Klubb til Studentersamfundet i Trondheim, ONE HUNDRED EURO CLUB inntar KNAUS for en aften med musikalsk TRØKK.

One Hundred Euro Club er de beste i verden på det de gjør. Musikalsk fred, frihet og alt gratis. Denne kvelden vil presentere beinhard techno mixet med breakbeats og uforglemmelig stemning. Dette blir en kveld av det unike, og med SÆBBE på laget er ingen trygge for rockefoten. Det vil bli raskt, hardt og det aller viktigste GØY.

Kollektivet streber etter å være byens ypperste selectors - med nøye utvalgte tracks, eksperimentelle beats og mål om stadig høyere HPD (Happiness Per Dancefloor). EURO CLUB utforsker live visuals og klubbmusikk. Som et mål om å få høyere HPD* i Trondheim, inviterer OH€C kjente og ukjente fjes til å utfolde seg gjennom musikk og visuell kunst.

LINEUP:
Turbo Gunnar
Helene, 1950
Special Guest: SÆBBE

Kompromissløs og evig utforskende. ONE HUNDRED EURO CLUB er arrangør, kollektiv og klubb.

Obs: Minner om at FHS-elever og lærlinger ikke regnes som studenter, og må følge den generelle aldersgrensen på 20 år. Send oss melding på facebook ved spørsmål!

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler