Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Knaus
Organizer Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Date 15. October 2022
Time 23:59 - 02:00
Ticket Ticket included with entrance
Age limit 18 (student), 20 (non-student)

OH€C presents: TRYKKOKER

Fra Lokal Klubb til Studentersamfundet i Trondheim, ONE HUNDRED EURO CLUB inntar KNAUS for en aften med musikalsk TRØKK.

One Hundred Euro Club er de beste i verden på det de gjør. Musikalsk fred, frihet og alt gratis. Denne kvelden vil presentere beinhard techno mixet med breakbeats og uforglemmelig stemning. Dette blir en kveld av det unike, og med SÆBBE på laget er ingen trygge for rockefoten. Det vil bli raskt, hardt og det aller viktigste GØY.

Kollektivet streber etter å være byens ypperste selectors - med nøye utvalgte tracks, eksperimentelle beats og mål om stadig høyere HPD (Happiness Per Dancefloor). EURO CLUB utforsker live visuals og klubbmusikk. Som et mål om å få høyere HPD* i Trondheim, inviterer OH€C kjente og ukjente fjes til å utfolde seg gjennom musikk og visuell kunst.

LINEUP:
Turbo Gunnar
Helene, 1950
Special Guest: SÆBBE

Kompromissløs og evig utforskende. ONE HUNDRED EURO CLUB er arrangør, kollektiv og klubb.

Obs: Minner om at FHS-elever og lærlinger ikke regnes som studenter, og må følge den generelle aldersgrensen på 20 år. Send oss melding på facebook ved spørsmål!

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals