Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Knaus
Arrangør Klubbstyret
Klubbstyret (KLST)
Dato 21. oktober 2022
Tid 23.59 - 01.00
Billett Billett inkludert i inngang
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

MÍO // Knaus 23:59

MÍO har markert seg i undergrunnen for å levere energiske og forlokkende konserter. Med en rå frontvokalist som griper tak i lytteren og nekter å gi slipp, er MÍO et friskt pust i folk-rockens univers. Et av Norges mest spennende og unike up-and-coming band

Musikken fenger og treffer hardt, uten å miste balansen med sine dynamiske og sårbare sider. En rik inspirasjon fra norsk folkemusikk, 70- tallsprog, norsk rock og punk, gir MÍO et stort rom for lek og eksperimentering. Fuzzet felespill og krulling slås sammen med et stort arsenal av folkeinstrumenter, jazzinspirert rytmeseksjon, suggererende bass og vrengt gitar. MÍO har base i Oslo og består av seks musikere fra hele landet. Bandet ble startet av vokalist Dionisia Fjelldalen og bassist Marianne Friisberg Larssen i 2019. Deres første utgivelse, EPen “MÍO” kom i 2020. Debutalbumet “Ingen tid å miste” kommer i 2023.

miomusikk.com

Besetning:
Dionisia Fjelldalen (vokal)
Marianne Friisberg Larssen (bass)
Maja Hveding Styffe (fele, hardingfele)
Jakob Nome (gitar)
Henrik Hagen Johnsen (piano, synth, trekkspill, nøkkelharpe, sitar, tverrfløyte
m.m.)
Eilif Hallingstad Finnseth (trommer og perkusjon)

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler