Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Dato 18. mars 2023
Tid 21.30 - 23.30
Billett 240,- / 300,-
Aldersgrense 18 år

Skaar // Storsalen

I løpet av de siste par årene har 24 år gamle SKAAR (Hilde Skaar) fra Stord for alvor begynt å posisjonere seg som et av de aller mest spennende popartistene her til lands.

I 2020 slapp hun sin debut-EP, «The Other Side Of Waiting», og med denne debuten ble hun nominert til både Spellemannsprisen i kategorien 'Årets pop' og 'Årets nykommer og Gramostipend'. Året før var hun også nominert som 'Årets nykommer' på P3Gull og i forbindelse med den kritikerroste opptredenen sin på by:Larm 2020 ble hun også nominert til 'Årets stjerneskudd'.

SKAARs teft for melodier, relaterbare tekster, sterke vokal og fengslende scenetilværelse har gjort at hun også har vekket interesse internasjonalt og har blitt booket til prestisjefulle bransjefestivaler som Eurosonic i Nederland. Men verden gikk i lockdown, og idet konsertplanene ble lagt på is, ga hun ut den akustiske låtsamlingen «Waiting». Denne utgivelsen viste oss et mer nedpå og sårt lydbilde fra artisten som ble kjent for sine storslåtte poplåter.

Etter å ha gått gjennom en turbulent tid, hvor det å ventilere gjennom låtskriving har vært viktigere enn noen gang, er SKAAR klar for å gi ut ny musikk. Nå er hun tilbake på sitt mest slagkraftige og til våren 2023 slipper hun sitt nye album og spiller i den forbindelse sitt første headliner show i Trondheim.

«Detta e min aller første headline turné og da føles heeeeilt sjukt surrealistisk. Har drømt om da siden eg va liten, og no skjer da endelig! Håpe folk har lyst å komma, loover at da ska bli ein skikkelig fin kveld ❤️»

Lørdag 18. mars inntar SKAAR og bandet scenen hos oss på Samfundet, og vi gleder oss!

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler