Information
Restaurant
Events
Volunteer

Norsk
Member
Internal
Area Storsalen
Organizer Lørdagskomitéen
Lørdagskomitéen (LK)
Date 18. March
Time 21:30 - 23:30
Ticket 240,- / 300,-
Age limit 18 years

Skaar // Storsalen

Skaar // Storsalen

I 2020 slapp hun sin debut-EP, «The Other Side Of Waiting», og med denne debuten ble hun nominert til både Spellemannsprisen i kategorien 'Årets pop' og 'Årets nykommer og Gramostipend'. Året før var hun også nominert som 'Årets nykommer' på P3Gull og i forbindelse med den kritikerroste opptredenen sin på by:Larm 2020 ble hun også nominert til 'Årets stjerneskudd'.

SKAARs teft for melodier, relaterbare tekster, sterke vokal og fengslende scenetilværelse har gjort at hun også har vekket interesse internasjonalt og har blitt booket til prestisjefulle bransjefestivaler som Eurosonic i Nederland. Men verden gikk i lockdown, og idet konsertplanene ble lagt på is, ga hun ut den akustiske låtsamlingen «Waiting». Denne utgivelsen viste oss et mer nedpå og sårt lydbilde fra artisten som ble kjent for sine storslåtte poplåter.

Etter å ha gått gjennom en turbulent tid, hvor det å ventilere gjennom låtskriving har vært viktigere enn noen gang, er SKAAR klar for å gi ut ny musikk. Nå er hun tilbake på sitt mest slagkraftige og til våren 2023 slipper hun sitt nye album og spiller i den forbindelse sitt første headliner show i Trondheim.

«Detta e min aller første headline turné og da føles heeeeilt sjukt surrealistisk. Har drømt om da siden eg va liten, og no skjer da endelig! Håpe folk har lyst å komma, loover at da ska bli ein skikkelig fin kveld ❤️»

Lørdag 18. mars inntar SKAAR og bandet scenen hos oss på Samfundet, og vi gleder oss!

Events at the Student Society can be adapted for visitors with movement and hearing impairment. See here for more information.

Sponsors
Festivals