Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør ISFiT
ISFiT (ISFiT)
Dato 16. februar 2023
Tid 20.00 - 21.30
Billett 250,- / 350,-
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

ISFiT: DRAGSHOW! Pangina Heals // Storsalen

ISFiT presenterer Pangina Heals, Drag Race UK vs The World-deltaker og programleder for Drag Race Thailand, i Storsalen på Studentersamfundet i Trondheim. Gjør deg klar for et uforglemmelig show fylt med sjarm, imponerende antrekk og humor!

Pangina Heals er en internasjonal drag-SUPERSTAR med fantastisk motesans og lip-syncing-ferdigheter. Hun har flere enn 650 000 følgere på Instagram, en stor internasjonal fanskare og fremfører utsolgte show over hele verden. Pangina er modell og profesjonell danser, og har også vært headliner i en Ava Max-musikkvideo og mange Pride-festivaler rundt omkring i USA. Med sin humor og sitt imponerende talent på scenen kommer dette til å bli en forrykende opplevelse for publikum.

Showet hostes av Ayama Star, en av det norske dragmiljøets yngre stjerner. Hun har markert seg på dragscenen med acst av høyt kunstnerisk kaliber. Opprinnelig fra Skottland er Ayama internasjonal stjerne med base i Oslo, og har opptrådt på scener i hele Europa.

Etter showet følger en Q&A hvor du kan lære mer om Panginas egen reise i drag-miljøet og hvordan det er å opptre som dragartist rundt om kring i alle verdens hjørner.

Håper du er klar for show, ser deg der!

Showet holdes kun på engelsk.
Sted: Storsalen, Studentersamfundet i Trondheim
Når: 20.00. 16.feb 2023
Billetter til show: 250,- medlem/350,- ikke-medlem
Billetter til show og meet and greet: 450,- medlem/500,- ikke-medlem (https://www.samfundet.no/arrangement/3423-dragshow-pangina-heals-meet-and-greet-rundhallen-storsalen)

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler