Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Styret
Styret
Dato 7. mars
Tid 18.00 - 23.59
Billett Gratis inngang
Aldersgrense 18 år

Ledervalg

Det skal velges ny leder av Studentersamfundet! Tirsdag 7. Mars er det duket for valg på Samfundet. Ta med medlemskortet ditt og kom til Storsalen for å være med på å bestemme hvem som skal lede Studentersamfundet det neste året. Har du lyst til å lede en av de viktigste institusjonene for studenter i Trondheim? Meld ditt kandidatur!

Som leder av Samfundet har man ansvaret for å representere Huset utad. I tillegg skal lederen forme den politiske profilen til Samfundet gjennom debatter og Samfundsmøter. Det er også massevis av rom for å involvere seg i prosjekter som ligger nært ens eget hjerte.

Vervet gir deg store opplevelser, muligheter og utfordringer. Vil du sette temaer for debatter og Samfundsmøter? Være en essensiell part i ferdigstillingen av nybygg? Jobbe for å at Trondheim fortsatt skal være Norges beste studentby? Det kreves ingen spesifikke forkunnskaper, kun et stort engasjement. Opplæring vil bli gitt før tiltredelse som leder 17. Mai.

De forhåndsmeldte kandidatene er:
Cecilie Bjørnsdotter Raustein
Sebastian Småland
Astri Elgethun

Valget foregår i Storsalen, og alle medlemmer har stemmerett ved valget. Etter appeller og utspørring av kandidatene stemmer vi, og til slutt sitter en av kandidatene igjen som leder av vårt kjære Runde Røde.

Dersom du er interessert i å stille som leder eller kjenner noen du mener burde gjøre det, ta kontakt ved med nåværende leder Una Onsrud på 472 36 033 eller leder@samfundet.no for en uforpliktende prat!

Dersom du ønsker å melde ditt kandidatur kan du gjøre det på et Samfundsmøte, eller sende en mail til leder@samfundet.no.


Presse? Kontakt styret-presse@samfundet.no.

Doors: 17.45

Alle spørsmålene som stilles under dagens valg blir lagt inn i dette dokumentet:

https://docs.google.com/document/d/1CUhPMAZy05qVMRm0zNW4oxlrlqcKRTkXr1etdf-AvB0/edit

Alle bordene er reservert, men det er sitteplasser i kvadrantene og det settes ut ekstra stoler. Håper vi ser deg på valg!

Valget streames på samfundet.no/live og Samfundets YouTube-kanal. Valget blir også lastet opp i sin helhet på YouTube-kanalen i etterkant.

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler