Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Styret
Styret
Dato 4. november 2023
Tid 18.00 - 20.00
Billett 0,- / 50,-
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Samfundsmøte: Den amerikanske drømmen med Thomas Seltzer

Den 4. november inviterer vi deg til en spennende samtale med Thomas Seltzer! Den politiske situasjonen i USA blir stadig mer polarisert - eller er den virkelig det?

I et land preget av konspirasjonsteorier, desinformasjon og ekkokammer kan det virke som om demokratiet er i fare i "the land of the free." Utdanning, våpen, helsetjenester og identitet er saker som splitter nasjonen. Når man ser på USA fra et utenforstående perspektiv, kan det virke som om grunnleggende menneskerettigheter er truet, til tross for at demokrati og frihet historisk sett har vært kjernen i amerikansk samfunn.

Med røtter fra USA og et sterkt engasjement for samfunn, har hans TV-dokumentarserie, "UXA – Thomas Seltzers Amerika," blitt en stor suksess. Serien har satt seerrekorder, med over én million seere for hver episode. Thomas Seltzer har også oppnådd tillit fra det norske publikum, og i en undersøkelse utført av Kampanje, ble han kåret som den mest betrodde stemmen når det kommer til å forstå og analysere USA.

Hva betyr frihet egentlig i dagens USA? Kan to stadig voksende motpoler noensinne forenes? Hvor har det blitt av den amerikanske drømmen? Dette er noen av spørsmålene vi vil utforske i løpet av kvelden og vi håper å se deg der!

Saksdokument kan leses her: https://www.samfundet.no/upload/documents/files/000/001/127/Dagsorden__Den_Amerikanske_dr%C3%B8mmen.docx-2.pdf?1698938991

Reservere bord? Send til styret-bordreservasjon@samfundet.no

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler