Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Styret
Styret
Dato 25. november 2023
Tid 19.00 - 23.00
Billett 200,- / 250,- / 350,- / 500,- / 1000,-
Aldersgrense 18 år

Studentenes solidaritetskonsert for Gaza

Studentenes solidaritetskonsert for Gaza // Innsamlingsaksjon til Leger Uten Grenser

Studentersamfundet i Trondhjem inviterer til solidaritetskonsert for Gaza.

– – –
DANIEL KVAMMEN - KAPTEINEN -SARA FJELDVÆR - ZUBELLI - BE:FORE
– – –

Studentersamfundet er og skal være et samlingssted for studenter, som ivaretar og oppfordrer til fritt ordskifte. Da kan vi ikke være stille i møte med avmakt.
Vi utdanner oss for å forme morgendagen, la oss starte med handling i dag - for Gaza!
– – –
Ifølge FN er over 11.000 palestinere drept som følge av Israels angrep på sivile. Over 4600 barn er døde. 2260 er meldt savnet. 1,5 millioner er internt fordrevne, av de 2,3 millioner som bor på Gazastripen. De fleste har ikke et hjem å komme tilbake til, de er utbombet.
Utdanningsinstitusjoner og sykehus har blitt til militære mål. Det er et desperat behov for mer medisiner, medisinsk utstyr og legehjelp.
Samtidig har 23 sykehus i Gaza by og det nordlige Gaza fått ordre om å flytte ut alle sine pasienter, ifølge WHO-sjef Tedros Adhanom Ghebreyesus. Det er ikke kun snakk om ofre for volden, men også kreftpasienter og nyfødte barn.
Israels samvittighetsløse blokade forhindrer at vann, mat, drivstoff og elektrisitet når palestinerne i Gaza. Dette skjer i en situasjon der cirka 25.000 er meldt såret.
– – –
Billettinntektene til dette arrangementet går i sin fullstendighet til Leger Uten Grenser sitt arbeid i Gaza og områdene rundt som er berørt av situasjonen. Billettene er priset slik at du i større grad skal kunne betale etter evne. Det påvirker ikke sitteplass i salen. Alle bidrag er viktige bidrag.
Den uavhengige medisinske hjelpeorganisasjonen forbereder medisinske og humanitære forsyninger som kan sendes inn i området, så snart trygg tilgang er garantert.
La oss samles som studenter og medmennesker, i musikken, for å lytte og lage lyd for sivile i Gaza.

– – –

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler