Informasjon
Restaurant
Arrangementer
Opptak

English
Medlem
Intern
Lokale Storsalen
Arrangør Styret
Styret
Dato 20. januar
Tid 18.00 - 20.00
Billett 0,- medlem / 50,- ikke-medlem
Aldersgrense 18 år (student), 20 år (ikke-student)

Samfundsmøte: Pedofili

Samfundsmøte med tema Pedofili

Pedofili er muligens et av de mest tabubelagte temaene vi har i samfunnet. Mange vet ikke hvordan, og om, man skal ta stilling til det. Å være pedofil fører med store psykiske og sosiale belastninger, og det er få arenaer der pedofile trygt kan snakke åpent.
Er det en legning eller en diagnose, og hvordan påvirker ens definisjon av det forståelsen av fenomenet? Hvem er den vanlige pedofile? Hvordan blir man pedofil? Hva er det egentlig å være pedofil - handling eller identitet?
Kan pedofili behandles? Hvordan får vi folk til å oppsøke hjelp slik at de ikke begår overgrep mot barn? Og hvordan oppleves det å få hjelp?
Vi ønsker å snakke om dette tabubelagte temaet sammen og prøve å besvare noen av disse spørsmålene.
Med oss har vi en anonym pedofil. Han har vært aksepterende pedofil siden puberteten og vil gi et unikt innblikk i livet som pedofil. I tillegg kommer psykolog Svein Øverland, som har spisskompetanse innenfor rettspsykiatri og lang erfaring med arbeid for å forebygge seksuelle overgrep mot barn.
Deltakere:
Anonym pedofil og psykolog Svein Øverland.
Vi gleder oss til et spennende møte og håper vi sees i Storsalen lørdag 20.januar kl.18:00.
Reservere bord? Send til styret-bordreservasjon@samfundet.no

Arrangement på Samfundet kan tilrettelegges for besøkende med bevegelses- og hørselshemminger. Se her for mer informasjon.

Sponsorer
Festivaler